مشروطه خواهان شایسته‌ی آینده‌ای باشیم که وعده می‌دهیم

بخش وسیعی از معترضان در شهرهای مختلف ایران، نام شاهزاده رضا پهلوی را به‌ عنوان چهره‌ی محوری دوران گذار تا رسیدن به رأی مردم مطرح کرده‌اند.

بیان روشن این واقعیت، می‌تواند پیام مشخصی به افکار عمومی جهانی بدهد: همکاری با یک مسیر مشخص برای عبور امن به دموکراسی.

بسیاری معتقدند وجود رهبر و تصمیم مردم برای گذار حتمی از ج.ا یکی از عوامل مهمی بوده که باعث وحشت حکومت و سرکوب بی‌سابقه‌ی معترضان شده است.

شاهزاده رضا پهلوی طی روزهای اخیر با زبان ساده با مردم صحبت کرده است. اگر رهبری او را قبول دارید، نه حرف‌هایش را تفسیر و ترجمه کنید، نه از او سبقت بگیرید و نه از او عقب بمانید.

اگر خود را پژواک صدای قربانیان می‌دانیم، اگر پرچم شیروخورشید را برمی‌افرازیم و اگر از رهبری دوران گذار سخن می‌گوییم، باید «اخلاق شهریاری» داشته باشیم: ادب در گفتار، دقت در روایت، شجاعت بدون خشونت، و حقیقت‌گویی بی‌اغراق را اصل قرار دهیم. باید شایسته‌ی آینده‌ای باشیم که وعده می‌دهیم.

.خلاصه متنی که در شبکه های اجتماعی بازنشر شده است

More from مرد روز
آنچه که خوب است در باره ادوکلن مردانه بدانید
دقیق تر بخواهیم حرف بزنیم ۸۰ درصد ما مردان، معمولا از ادوکلن...
Read More