
یک جامعه شناس امریکایی به نام Ray Oldenburg براساس تجربیات اجتماعی بشر یک حقیقت ساده زندگی را طبقه بندی کرد از اینکه اوقات روزانه بشر در سه محیط مختلف صرف می شود.
از دوران کودکی و بعد در دوران متاهلی، خلوت امن خانه یکی از جاهایی است که همه ما، بخش مهمی از وقت مان را می گذرانیم. محل بعدی که اوقات فعال زندگی ما به ناگزیر در آن سپری می شود محل کار است.
اما آدمها همیشه در بینابین کار و خانه، یک پناهگاه ساده می یافتند که بتواند به دور از استرس روزانه، لحظات آرام غیراجباری فراهم کند.
آگورا یا میدان های عمومی یونان باستان از قدیمی ترین «محل سوم» هایی است که مردم در آنجا به گفتگو و آشنایی با افراد جدید می پرداختند.
چایخانه های چینی، قهوه خانه ها، سلمانی ها و میخانه ها و حتی پارکها محلی شدند برای گریز از زندگی تکراری…
از قرن بیستم به بعد اکثریت بشر در شهرها ساکن شدند و کار فیزیکی از بام تا شام در مزرعه به ۵ روز و ۸ ساعت کار تبدیل شد. این « محل سوم» از تنوع و محبوبیت بیشتری برخوردار شود چون استرس روحی ناشی از کارها مدام بیشتر شده است.
این «محل سوم» احتیاج به دعوتنامه ندارند. یک فرد لازم نیست با بقیه افراد درون این محل آشنا، فامیل یا همکار باشد. گردانندگان این محیط ها از دیدن افراد خوشحال می شوند چون تضمین کننده شغل شان است.






